Account Manager

Sharp · Jönköping

·

Ansök senast 5 okt. (7 dagar kvar)

Arbetsuppgifter
  • Förvalta, utveckla och stärka relationerna med befintliga kunder samt arbeta med nya lösningar och tjänster.
  • Identifiera och bearbeta nya potentiella kunder för att skapa nya affärer. Här ansvarar du för hela säljprocessen, allt från att boka möten, rapportera all aktivitet i CRM, ta fram och presentera kundanpassade lösningar, följa upp till att skapa offerter och skriva avtal med kund. Därefter stärka relationerna och fortsätta utveckla kunden.


Erfarenheter, Färdigheter & Kvalifikationer
  • Du har några års erfarenhet av säljarbete, B2B.
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med teknisk lösningsförsäljning.
  • Talar och skriver obehindrat i svenska.
  • Goda kunskaper i Officepaketet.
  • Körkort B.


Personliga egenskaper

Vi tror att du som söker har en förmåga att skapa fantastiska kundrelationer och trivs med att bryta ny mark där du erbjuder dina kunder en lösning som skapar både värde och nytta. Du är lyhörd, affärsmässig och har en social förmåga vilket gör att du med lätthet hanterar olika typer av människor. Vidare har du ett stort driv, är resultatinriktad och brinner för att skapa affärer. Eftersom du kommer att äga hela säljprocessen från första samtal till befintlig kund är det viktigt att du tycker om kicken att vinna en ny kund samtidigt som du har intresset att fortsätta utveckla kunden med nya lösningar. För att passa i rollen söker vi dig som trivs med att arbeta i högt tempo och i en roll där du får ta eget ansvar och egna initiativ samtidigt som du tillhör ett härligt team som jobbar tillsammans mot samma mål.

Ansök
Är du den person vi söker? Tveka inte att skicka oss din ansökan direkt. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sharp

Placering

Jönköping