Jobbsafari är en del avschibsted logo

Account Manager till TopBorn

TopBorn · Borås · Ansök senast 30 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tillväxtresan har bara börjat och vi söker fler drivna Account Managers till TopBorn!

TopBorn är en digital byrå som dagligen arbetar med att forma och skapa innovativ marknadsföring åt företag i Norden där vår ambition alltid är att växa tillsammans med våra kunder.

Om vår kund

Vi startade litet för sju år sedan genom ett brinnande intresse för det digitala, idag står vi stadigt med en uppställning på ca 30 skickliga medarbetare med kontor i Borås, Helsingfors och Oslo. Vårt främsta fokus ligger i att effektivisera och förtydliga våra kunders digitala närvaro. Med omfattande tjänster och heltäckande kompetens har vi vad som krävs för att hjälpa företag i alla storlekar med helhetslösningar redo att användas, givetvis alltid optimerade för bästa synlighet och maxad lönsamhet ut mot konsument. Vi erbjuder expertis inom SEO, digital annonsering, sociala medier, webbutveckling, webbdesign och hosting.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig med gediget intresse av försäljning. Du kommer inte nödvändigtvis från vår bransch men kan visa på resultat och en stark vilja att lyckas. För att lyckas hos oss behöver du vara en driven och lyhörd person, älska affärer och alltid ha kunden i fokus. I dagsläget kommer Account Managers att starta upp med en bitvis redan befintlig kundportfölj.
Som Account Manager drivs du av idén om nya affärsmöjligheter. Du arbetar med uppsökande försäljning och är kundens kontakt i att ta fram bästa lösningen. I din roll ingår också:
  • Offerthantering och prisförslag
  • Avtal
  • Dokumentering och uppföljning
Din profil

Du trivs med att arbeta med stort eget ansvar och strävar alltid efter att prestera lite bättre än igår. Du är strukturerad och engagerad i hela kundresan och drivs av att se dina kunder växa.
Hela vår verksamhet baseras på ett gemensamt åtagande, hög kvalitet och en ständig strävan efter att leverera lönsamma och värdefulla lösningar åt våra kunder.

TopBorn drivs av stora visioner, vi letar efter rätt person med bra inställning och stort engagemang som vill vara med och växa tillsammans med oss. Vi är en modern byrå med siktet inställt på digital närvaro och lönsam marknadsföring.
Vi erbjuder en kreativ arbetsplats på ett snabbväxande företag med starkt driv och högt tempo där vi alla gillar nya utmaningar. Vi tror på att ta ansvar och jobba tillsammans för att nå målen och har satt höga ambitionsmål både vad gäller medarbetar- och kundnöjdhet. Din lönemodell består av en fast månadslön med ett tydligt bonussystem

Låter det bra? Då ser vi framemot din ansökan.
Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth jens@effektiv.se eller Victoria Öberg victoria.oberg@effektiv.se

Sökord

AM Säljare Digitalmarknadsföring AccountManager Ambitiös Försäljning SEO Sökordsoptimering GoogleAds

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TopBorn

Placering

Borås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons