Jobbsafari är en del avschibsted logo

Account Manager till Sundsvall

SalesOnly Sverige AB · Sundsvall · Ansök senast 31 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

SSG samlar svensk industri och skapar standardiserade tjänster för att göra industrin mer säker effektiv och hållbar. I över 60 års tid har några av svensk industris främsta experter samverkat i våra kommittéer för att hitta gemensamma lösningar på gemensamma problem, lösningar som SSG förverkligar. Resultat är ett brett utbud av tjänster, standarder och kurser för anläggningar, entreprenörer och leverantörer.

SSG är i stark tillväxt och våra ambitioner är höga. Vi arbetar för en breddning av våra erbjudanden på en internationell marknad, där vi ser både tillväxtpotential och möjligheter till förvärv. Våra fokusområden är arbetsmiljö, hållbarhet och digitalisering där moderna arbetsmetoder och digital teknik lägger grunden för nya tjänster som gör internationell industri konkurrenskraftig.

På huvudkontoret i Sundsvall arbetar cirka 80 personer och vi finns även representerade i Stockholm, Göteborg, Helsingfors och Reykjavik. SSG - Setting new standards.

Vi expanderar nu vårt team med en Account Manager, placering i Sundsvall med omnejd. Som en del i våra tillväxtplaner ingår att bredda vår kundbas i Mellansverige, och vi hoppas att du är intresserad av att vara med på denna resa.

Om tjänsten:

I tjänsten ingår att bearbeta och skapa en dialog med företag som har produktion / industriverksamhet från Gävle och norrut i Sverige. Du kommer att marknadsföra och sälja SSG:s hela tjänsteportfölj med fokus på våra produkter Standarder, Leveranskontraktet (inköp - upphandling) och Produktdatabasen (reservdelshantering - masterdata. Läs gärna mer om våra tjänster på www.ssgsolutions.com.

Du kommer att arbeta med både merförsäljning (prospects) till befintliga SSG kunder och nykundsförsäljning (leads). Till din hjälp finns kollegorna inom försäljningsorganisationen samt övriga resurser såsom produktchefer och support på huvudkontoret i Sundsvall. Du har även säljkollegor i Göteborg, Norrköping och Stockholm. Vi håller också på att rekrytera en ny kollega till Jönköpingsområdet.

Du deltar i avdelningens gemensamma arbete och blir en del av ett team som trivs ihop och har löpande möten och avstämningar. I teamet ingår totalt 8 kollegor. Målet för oss är att våra kunder har nytta av våra tjänster och därmed erhåller värde genom bra lösningar. Genom vår gemensamma säljstrategi, kommer du att vara med och bidra till detta!

Övrigt:
 • Det geografiska område som du skall bearbeta är från Gävle och norrut.
 • I tjänsten ingår resor och en del övernattningar. Tjänstebil ingår så du behöver körkort.
 • Du har tillgång till SSG:s kontor i Sundsvall alternativt hemmakontor på annan ort.
Om dig:

Den vi söker skall framför allt sälja våra produkter av produktionsteknisk natur så för att lyckas i denna roll har du antagligen en bakgrund inom teknik, på ett produktionsinriktat företag, troligtvis som en teknisk säljare.

Att ta kontakt med kunder kommer naturligt för dig och du har en förmåga att söka upp, skapa kontakt och avsluta affärer, både med existerande och nya kunder. Mer formellt ser vi att du har:
 • Dokumenterad försäljningsvana med goda resultat.
 • Ett eget driv samtidigt som du trivs med att arbeta i team med dina kollegor.
 • Troligtvis boende i Sundsvall med omnejd. Vi är dock öppna för andra placeringsorter.
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
 • Utmärkt kunskap i MS Office.
 • Sinne för affärer och affärstaktik.
 • Utmärkt skriv-, layout- och presentationsförmåga.
 • Stark förmåga att planera (tidsmässigt) och prioritera.
Meriterande för tjänsten:
 • Erfarenhet från att ha arbetat på industriföretag / producerande företag.
 • Relevant eftergymnasial utbildning, med en teknisk inriktning.
Vi erbjuder:

Välkommen att följa med på vår resa framåt med stora tillväxtmöjligheter och vårt goda renommé på marknaden. SSG är just nu inne i en spännande investeringsperiod, som du får vara med på. Många av våra befintliga och nya tjänster är digitaliserade lösningar, vilket gör att de lättare skapar värde för våra kunder. Du kommer att bidra till SSG:s utveckling och försäljningsmål. Utöver detta ingår också:
 • Individuell lönesättning och vinstdelning till alla anställda.
 • Tjänstebil. Körkort ett krav.
 • Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme.
 • Privatvårdsförsäkring, sjukförsäkring och hälsoförsäkring.
 • Satsning på ledar- och medarbetarutveckling.
 • Sommartid - en timmes kortare arbetsdag under sommarmånaderna.
 • Pension (ITP1 samt flexpension), kollektivavtal samt möjlighet till löneväxling.
Välkommen till en försäljningsavdelning som har en god teamanda och gemenskap, med starka ägare vilket borgar för en trygg anställning!

Ansökan:

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringens slut. Så skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Per Sävje på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mejl då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Per på 076-000 18 22 eller per.savje@salesonly.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SalesOnly Sverige AB

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen