Account Manager till Facility Management - Malmö

Office Management · Malmö

·

Ansök senast 9 nov. (21 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hej!

Jag heter Hampus och jobbar som Sales Manager på Office Management i Malmö. Affärsområdet jag är verksam inom kallas Facility Management (FM) där arbetar vi med helhetslösningar mot kund. Hos oss trivs du som är engagerad i både ditt yrke som kollegor då vi är ett tight affärsfokuserat team med högt i tak. Med mig som ledare får du en tydlig målbild och förväntningar som du uppfyller genom eget ansvar och initiativtagande.

Vi utökar nu kontoret - därför söker jag en ny Account Manager med erfarenhet från B2B-försäljning, för att tillsammans nå nya höjder!

Vad ingår i rollen som FM-säljare hos oss?

I den här rollen arbetar du med hela försäljningsprocessen och arbetar självständigt med att utveckla och driva affärer. Du kommer att fokusera på att sälja tjänster ur produktportföljen Facility Management. De tjänster som ingår är bland annat kontors- och förbrukningsmaterial, kaffe- och vattenmaskiner samt lokalvård och bemanning.
  • Vårda och stärka samarbetet med befintliga kunder
  • Utöka samarbetet med befintliga kunder
  • Utöka din kundstock med nya kunder
Vad kan vi erbjuda dig?
  • Fast lön + provision
  • Interna och externa utbildningar
  • Coachande ledarskap
  • Säljresor, kickoffer och fantastiska kollegor!
  • Rikslunchkort + förmånsportalen Benify
  • Great Place To Work-certiferad arbetsplats 2020
Vem är du?

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av B2B-försäljning. Det är viktigt att du har stort affärsfokus och är den som kan bygga förtroendegivna relationer mot kund. Du besitter förmågan att se din egen utvecklingspotential och tar eget ansvar att uppnå dessa.

Vidare bidrar du till kontorets starka laganda genom ditt engagemang och framåtanda. Vi vill att du har fokus på din karriär och att du har som mål att utvecklas inom försäljningsyrket. Du är tävlingsinriktad och vi ser gärna att du utövat någon lagidrott.

I denna rekrytering ser vi det meriterande om du har arbetat med sälj i bemanningsbranschen. Detta då det är ett område vi vill utvecklas mer inom.

Krav: Tjänsten kräver körkort.

Om Office Management

I 25 år har Office Management hjälpt kunder att underlätta sin vardag genom vår leverans av tjänster och lösningar inom IT, kommunikation och kontor. Här kan du titta på en kort film och lära dig mer om vår avdelning: https://www.officemanagement.se/produkter-tjanster/facility-management/

Start: Hösten 2020, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen.

Har du frågor kan du kontakta mig, Hampus Hedetoft, på 010-85 85 111.

Jag ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Office Management

Placering

Malmö