Jobbsafari är en del avschibsted logo

Account Manager till Clevry!

Clevry · Stockholm · Ansök senast 25 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi efter tre nya AM´s till ett av våra säljteam i Stockholm. Du kommer tillhöra Filip Lindströms team som gjort en intern resa från AM till Teamchef.

Vad tar Filip med sig från sin resa på Clevry?

Med risk för att låta klyschig så har jag tidigare inte befunnit mig på en arbetsplats och inom en bransch där jag månad efter månad känner att jag lär mig något nytt och det är i min mening en förmån att få lära mig så mycket om svenskt näringsliv och nätverka med så många olika beslutsfattare.

Om företaget

Clevry är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vi är verksamma inom flertalet affärsområden och kan tillgodose behovet av såväl nyexaminerade talanger som seniora. Det som gör oss speciella är vårt fokus på soft skills-tester som ett verktyg att matcha kandidater och arbetsgivare på ett effektivt sätt. Genom att identifiera motivationsfaktorer och drivkrafter kan vi hitta de bästa kandidaterna, förkorta rekryterings- och onboardingtiden och se till att både medarbetare och uppdragsgivare blir nöjda.

Din roll

I rollen som Account Manager hjälper du kunder att identifiera behov av personal och skräddarsy lösningar utifrån kundens behov. Din uppgift är att stänga affärer och få kundkonton att växa genom att bygga kundrelationer och identifiera lösningar. Vi ser att du är en person som drivs av att hålla kunden i fokus under hela säljprocessen och tillsammans med övriga funktioner utveckla våra kundsamarbeten

I rollen kommer du att få en djup förståelse av både rekryteringsbranschen och de branscher våra kunder verkar i. Vidare ansvarar du för prisförhandlingar, uppsättning av kundsammarbeten och att vidareutveckla affären. Arbetet som Account Manager hos oss är flexibelt och det är du som driver ditt arbete framåt och planerar hur din arbetsdag ser ut. Rollen kräver att du tar stort eget ansvar men bakom dig står ett team av engagerade kollegor som stöttar dig.

I rollen arbetar du tätt tillsammans med vårt Sales Development team som ansvarar för att prospektera och boka inledande möten samt med Recruitment Managers som ansvarar för rekryteringsprocesserna. Du kommer även ha ett tätt samarbete med vårt Customer Success team som ansvarar för att vidareutveckla och bredda kundsamarbeten. Tillsammans hjälper ni stora som små organisationer att växa genom att matcha kundernas behov med våra tjänster.

Bli en del av vårt team och ta nästa steg i din karriär i en dynamisk och växande organisation!
    Din profil

    För att lyckas i rollen som Account Manager trivs du med att ta kontakt med människor och att skapa nya relationer. Ditt fokus är att identifiera affärer och vilja hitta den bästa möjliga lösningen för våra kunder! Vi ser att du är kommunikativ, ihärdig och resultatorienterad. Du är orädd och utmanar ständigt dig själv för att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och drivkrafter.

    Utöver det ser vi att du har:
    • Arbetslivserfarenhet från försäljning alternativt kundnära tjänster.
    • Goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.
    Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta B2B försäljning, alternativt en motsvarande utbildning.

    Omfattning: Heltid

    Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om 6 månader

    Lön: Fast + rörlig provisionsdel

    Varför arbeta på Clevry

    Vår företagskultur präglas av tre värdeord: Spread Joy, Be Human och Clever Rebel. Dessa värdeord är djupt rotade i hela organisationen och utgör en attraktiv del av vår företagskultur som alla vill vara en del av.

    Vi arbetar från vårt nyrenoverade kontor på Kungsholmen, där vi tillsammans utvecklas och bidrar till Clevrys tillväxt. Vi tror på en balans mellan arbete och fritid och är därför övertygade om vikten av work-life balance. Vi strävar alltid efter att hitta de bästa lösningarna utifrån dina behov.

    Rekryteringsprocessen

    Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

    Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

    Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på linnea.tylenius@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

    Om Clevry

    I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

    Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Clevry

    Placering

    Stockholm

    Kontaktperson

    Linnea Tylenius

    070-767 31 65

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons