Jobbsafari är en del avschibsted logo

Account Manager sökes till Malta

Fortis LTD · Göteborg · Ansök senast 19 jan. (45 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du bli en del av vårt säljteam på Malta?
Ända från start har vi tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapat och möjliggjort stark tillväxt och hög kundnöjdhet. Vi ser nu en stor ökning i antal företag som efterfrågar våra tjänster, något vi är mycket tacksamma och stolta över. För att tillgodose behoven och uppnå vår egna tillväxtpotential behöver vi utöka vårt duktiga säljteam på Malta med ännu en driven och positiv Account Manager som vill vara med på fortsatta framgångsresa.

Rollen:
Det här är rollen för dig som älskar att bryta ny mark och som drivs av kicken att vinna nya kunders förtroende och bygga lönsamma kundrelationer. I din roll som Account Manager blir ditt uppdrag att proaktivt sälja våra tjänster till nya kunder i Sverige. Våra mötesbokare kommer att boka 90% av dina möten, resten bokar du själv. Detta förutsätter att du förstår kundens affär och är hungrig att gå på avslut med ett högt affärsmannaskap. Vidare har du alltid örat mot marken och är snabb på att identifiera nya affärsmöjligheter hos prospects. Vi tror att du är van att driva och leda din egen sälj-pipe från prospektering till stängd affär, med ett väldokumenterat och framgångsrik track-record inom försäljning.

Vem är du?
Som person är du stresstålig, organiserad, strategisk och målinriktad. Du har ett strukturerat arbetssätt och agerar affärsmässigt med kundfokus. Eftersom rollen innebär mycket samverkan är det viktigt att du har lätt för att etablera goda relationer, är lyhörd och kommunikativ. Vi värdesätter prestigelöshet och samarbetsförmåga, men också goda ledaregenskaper även om detta inte är en chefsroll.

Du har även:
  • Minst ett par års erfarenhet av B2B-försäljning
  • En "hands-on" attityd och en positiv inställning
  • Stor vana att strukturera och planera din tid och givetvis en vana att arbeta i CRM och Office
  • Förmåga att formulera dig professionellt på svenska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av långsiktiga kundrelationer
Vi erbjuder
Vi erbjuder en utvecklande och ansvarsfull nyckelroll som innebär många kontaktytor. Vi är en organisation med korta beslutsvägar där lönsamma och hållbara idéer uppmuntras. Vi erbjuder en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter, med fina kontorslokaler på soliga Malta.

Vi värnar om en glad och positiv atmosfär på kontoret då vi anser att trivas på kontoret är det viktigaste för en hälsosam arbetsplats.

Om oss
Fortis är ett företag med en gedigen bakgrund i utgående mötesbokning och utgående försäljning med ca 100 anställda. Fortis arbetar med att hjälpa sina klienter expandera och hantera sina kundbaser genom att söka upp nya kundkontakter och samtidigt arbeta med att bibehålla befintliga kunder.

Malta
Malta har stärkt sin roll som internationell paradisö under de senaste åren och som ett fullvärdigt EU-land erbjuder Malta den bästa kombinationen av det traditionella med det samtida, och förkroppsligar det bästa av Medelhavets charm. Det är ett land med rik historia likt ett stort utomhusmuseum, passionerade människor och med mer än 300 soliga dagar om året, vilket gör det till ett paradis för alla vintertrötta.

Placeringsort: Malta

Verkar detta intressant för dig?

Skicka då in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fortis LTD

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen