Jobbsafari är en del avschibsted logo

Account Manager / Säljare till Enkla Elbolaget

Account Manager / Säljare till Enkla Elbolaget

Bravura · Karlskrona · Ansök senast 27 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare erfarenhet av relationskapande försäljning och vill utvecklas vidare inom försäljning? Vill du arbeta på ett företag i framkant som erbjuder dig stora möjligheter att vara en del av framgångsresan? Enkla Elbolaget vision är att el är som allra bäst när den är enkel, klimatklok och långsiktigt prisvärd och arbetar för att förenkla för kunder. Rollen som Account Manager passar dig som har höga ambitioner att utvecklas i en roll som säljare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Enkla Elbolaget.

Om företaget

Enkla Elbolaget är en del av Dalakraft koncernen och är utmanaren i en traditionell bransch som vill göra allt för att förenkla och tillföra värde för kunden. För företaget är innovation och att vara i framkant en av deras viktigaste framgångsfaktorer. Deras vision är att el är som allra bäst när den är enkel, klimatklok och långsiktigt prisvärd.

Enkla Elbolaget har tagit fram en digital kulturhandbok, en sorts ID-guide för dig som är nyfiken på dem av en eller annan anledning. Den presenterar Enkla Elbolaget med fokus på kulturen och ger dig en känsla av hur det är att jobba hos eller med dem. Klicka här för att läsa mer om den Enkla vägen.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager hos Enkla Elbolaget är du en del av ett härligt team på sex personer som arbetar tätt ihop. Ni börjar veckan med ett gemensamt möte för att gå igenom fokus och mål för veckan samt möjlighet för stöttning i olika problemlösningar. Ditt främsta fokus är att marknadsföra och sälja företagets tjänst på elmarknaden, ett smart och enkelt alternativ med 100% el från förnybara energikällor. Du agerar vägledande och genom din kunskap inom området kan du informera och hjälpa kunder till goda lösningar. Initialt arbetat du med en befintlig kundstock samtidigt som du uppsöker nya kunder där du följer kunden från första mötet ända fram till uppföljning. Du ansvarar för att skapa nya affärskontakter, främst engagerar du dig i befintliga nätverk. En stor del av ditt arbete styr du över själv och du ges mycket frihet i rollen. Du har vid start en gedigen introduktion där du får information om företaget, tjänsten och deras filosofi.

Du utgår från Enkla Elbolagets huvudkontor i Ronneby och bearbetar östra sidan av Sverige. Övernattningar förekommer cirka tre gånger per månad beroende på hur du planerar in dina kundbesök.

* Marknadsföra och sälja företaget tjänster
* Skapa nya affärskontakter genom nätverkande
* Besöka kunderna för fysiska möten och följa upp
* Agerar vägledande och lösningsorienterat för att möta kundens behov

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet som utesäljare med erfarenhet av prestations- och/eller relationsinriktat arbete
* Erfarenhet av tjänsteförsäljning exempelvis inom elmarknaden, Telecom, försäkringar eller bank är meriterande.
* B-körkort
* Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift

Stor vikt kommer vid denna roll att läggas vid personlig lämplighet. Dina styrkor är att du lyssnar på andras idéer och tar in deras åsikter på ett sätt som skapar förtroende hos dina kunder såväl som hos kollegor. Vidare tar du ofta egna initiativ till att utöka ditt nätverk och bygger på ett genomtänkt sätt nya relationer. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och arbetar systematiskt. Du är ihärdig vilket gör att du kan jobba vidare utan att tröttna för att uppnå dina mål.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Ronneby, Blekinge
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Karlskrona

Dela jobbannonsen

Anmäl annons