Jobbsafari är en del avschibsted logo

Account manager på distans

Nordic Training Club AB · Örebro · Ansök senast 1 dec. (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Företaget startades i oktober 2018 och har vuxit från 1 till 14 anställda och till en omsättning på snart omkring 10M. Vi är ett nytänkande bolag inom hälsa och träning. Vi är ett av fåtal bolag i Sverige i denna storlek som säljer PT Online tjänster. Dvs vi säljer skräddarsydda kost och träningsprogram till våra klienter via vår app Constancept på Appstore och Googleplay

Omfattning: Heltid

Plats: Du kan vara baserad vart som helst i världen.

Krav: Sök endast denna tjänst ifall du har erfarenhet av försäljning

Sammanfattning: Du kommer att sälja vår tjänst till personer som bokat samtal med dig. Därav, inga kalla samtal. Mycket flexibelt arbetsschema.

Ersättningen: Grundlön + en provisionsbaserad modell och en normal månadslön hamnar vanligtvis på 34-50 000 kr

I denna tjänst kommer du att ansvara över möten med potentiella kunder över telefon. Dessa möten har kunderna sedan tidigare bokat in utefter din tillgänglighet. Mötena kallas externt för träningsplanering och ditt mål med samtalet är att rekommendera olika träningsprogram där de får hjälp med kost och träning online. De erbjuds alltså en flexibel personlig tränare där de får stöd via en app, chatt och telefonsamtal. Det krävs inga förkunskaper kring träning och kost för denna tjänst.


* Ringa kunder och ansvara över inbokade möten


* Registrera och sköta administrationen kring nya medlemskap


* Försäljning över telefon, endast med varma/halv-varma leads


Du förväntas kunna arbeta ca 40 timmar per vecka. Arbetstiderna är flexibla men inom spannet av vanlig kontorstid och du planerar dina tider tillsammans med din chef William.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Training Club AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Nordic Training Club AB

Dela jobbannonsen