Account Manager med nytänk och erfarenhet inom VVS, Siemens Solna

Siemens

·

Ansök senast 30 sep. (2 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Account Manager med nytänk och erfarenhet inom VVS, Siemens Solna

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden #Siemens

Hej!
Jag heter Maria och arbetar tillsammans med ett härligt team bestående av 40 olika personligheter i det som vi kallar för Building Products eller "BP" inom Siemens Smart Infrastructure.

Vi erbjuder ett av marknadens starkaste produktprogram för styrning, reglering och övervakning av värme-, kyl- och ventilationsanläggningar. Vi hjälper våra kunder att välja lösningar som skapar värde i deras verksamhet och bygger detta på vår erfarenhet och höga kompetens.

Nu söker vi en nytänkande och självdriven Account Manager, gärna med bakgrund inom konsultledet, som vill växa tillsammans med oss och fortsätta att utveckla fastighetsautomationsmarknaden i Mälardalen. Är du vår nya kollega?

Siemens sitter i nya, fina högteknologiska lokaler i Arenastaden, Solna. Din arbetsplats är oftast ute hos kund men kommer också vara på kontoret, hemifrån eller på resande fot då vår teknik möjliggör att du arbetar därifrån du befinner dig.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
Vår vision är att vara marknadsledande inom vår bransch och som Account Manager är du en nyckelspelare för att nå dit. Du kommer att bygga relationer med våra befintliga kunder inom installatörs- och grossistledet samt bearbeta föreskrivande led såsom VVS-konsulter. Du får stöttning och support av våra innesäljare och tillsammans med våra tekniska experter upprättar du anbud och offerter. Du deltar aktivt i det strategiska arbetet med utveckling av marknaden, kundunderlaget och kunderbjudandet. I din roll ingår även en del administrativa uppgifter som säkerställa och uppdatera korrekt information i vårt affärssystem när det gäller priser och avtal, för en professionell hantering gentemot våra kunder.

Din viktigaste arbetsuppgift är att verkligen förstå våra kunder. Vad vill de ha? Vad håller dem vakna om natten? Vart är de på väg och varför ska de ha med sig Siemens på den resan?

Vi förväntar oss mycket av dig, men vi förväntar oss inte att du ska göra det helt på egen hand. För att få bästa möjliga förutsättning till att lyckas kommer du att börja med att få ett bra introduktionsprogram och en gedigen utbildning i vår produktportfölj.

Vem är du?
Du har god erfarenhet från VVS- och byggnadsautomationsbranschen, gärna från konsultsidan. Du är trygg i din tekniska kompetens och kan förklara vilka värden en teknisk lösning kan ha för en fastighetsägare eller installatör. Du gillar både människor och teknik och har inneboende driv och nyfikenhet. Har du intresse av affärer och att bygga relationer, men saknar erfarenhet av försäljning? Det ser vi inte som ett hinder då Siemens erbjuder bra säljutbildningar.

Det är också viktigt att vi fortsätter att utveckla och utmana oss själva i vårt team. Du kommer bidra med att utmana oss att tänka nytt och annorlunda och är generös med att sprida din positiva energi. Det ska bli jättekul och intressant att få höra från dig. Har du några frågor eller funderingar innan så tveka inte att höra av dig.

Väl mött,
Maria

Vem är jag?
Jag som rekryterar till den här tjänsten heter Maria Grahm och är försäljningschef på BP. Som chef strävar jag efter att vara lyhörd, tydlig och coachande och min ambition är att ge dig de bästa förutsättningarna att göra ett riktigt bra jobb. Jag ser fram emot din ansökan!

På Siemens är vi ca 372 000 nyfikna och kompetenta personer runt om i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Hjälp oss att göra världen lite bättre!

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb refnr 212640 och senast den 30 september, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Maria Grahm, Maria.Grahm@siemens.com, 072-538 6773, eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Lisa Lundeberg, lisa.lundeberg@siemens.com, 070-728 13 72.

För kontakt med facklig representant maila Facket.se@siemens.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Siemens