Jobbsafari är en del avschibsted logo

Account manager i Gävle!

Kassacentralen i Öst AB · Gävle · Ansök senast 25 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett brinnande intresse för försäljning och drivs av att leverera resultat? Vill du vara med och utvecklas tillsammans med ett växande företag som präglas av gemenskap, engagemang och resultat? KassaCentralen fortsätter växa och vi letar nu efter vår nya säljare som vill vara med på en spännande resa!

KassaCentralen är ledande inom branschen och har över 35 års erfarenhet med ett 60-tal anställda i hela Sverige. Vi hjälper företag förenkla försäljningsprocessen med våra egenutvecklade produkter inom betallösningar. TruePOS passar till flera olika branscher så som restauranger, livsmedelsbutiker, detaljhandel, bagerier och kedjor.


Arbetsuppgifter

Du kommer att ha olika arbetsuppgifter men kommer ges stort eget ansvar och frihet att disponera din tid för att nå dina mål, men stöttning från chefer och interna avdelningar.

· Upprätthålla och utveckla affärer hos befintliga kunder

· Bearbeta nya kunder

· Strategisk affärsutveckling med kunden

· Registrera ärenden i affärssystem

· Vårda långsiktiga kundrelationer

Eftersom restaurangsegmentet är en stor del av vår kundkrets, ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av den branschen sen tidigare.

Vem är du?

En resultatorienterad säljare med god initiativförmåga och intresse för att göra affärer. Du förstår också vikten av att arbeta tillsammans med kollegor för att uppnå lönsamhet och bästa resultat för verksamheten.

· Klarar av att driva eget arbete, organiserad och noggrann

· Resultatorienterad

· Utåtriktad och med god vana att kommunicera med kunder

Övrigt

Tjänsten är på heltid i Gävle med start enligt överenskommelse. Din lön kommer bestå av en fast samt en rörlig del. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Du ansöker om tjänsten genom att maila CV och personligt brev till jobb@kassacentralen.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kassacentralen i Öst AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Kassacentralen i Skåne AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons