Jobbsafari är en del avschibsted logo

Account manager Danmark

Grossisten Nordic AB · Helsingborg · Ansök senast 28 okt. (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Grossisten Nordic AB är ett spännande och snabb växande e-handelsföretag som driver ledgrossisten.se och som behöver förstärka med en person som jobbar med försäljning och kundsupport till Danmark med att driva den danska försäljningen och svara på e-post, telefonsupport och orderpackning.

Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete självständigt. Du är bekväm i en organisation under ständig utveckling och du har en stark vilja att hela tiden utvecklas och förbättra. Du trivs med ett högt arbetstempo och har ett gott ordningssinne, noggrann och ansvarsfull. Du är driven och får saker gjorda. Kunskap i Svenska och Danska i tal och skrift krävs för tjänsten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av bearbeta den Danska marknaden försäljnings mässigt men också svara på e-post, telefonsupport orderplock och orderpackning. Vi växer snabbt så att jobba utanför "comfort zone" skall inte kännas främmande, Då andra arbetsuppgifter också kommer att förekomma. Du behöver ha ett intresse av belysningsprodukter, för att långsiktet trivas. Det är även ett plus om du har erfarenhet inom e-handel och ett intresse och kunskap av belysningsprodukter.

Start: Snarast/Enligt överenskommelse

Arbetsplats: Helsingborg/Väla södra

Omfattning: Heltid

Lön: Fast lön

Välkommen med att skicka in din ansökan idag till jobb@ledgrossisten.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Grossisten Nordic AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Grossisten Nordic AB

Ansök via mejl