Jobbsafari är en del avschibsted logo

Account Executive

Elbilio · Stockholm · Ansök senast 3 dec. (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Brinner du för innovativa lösningar? Bra, det gör vi också! Nu söker vi på Elbilio dig som tillsammans med oss vill sprida ordet om vår produkt - en riktigt smart & miljövänlig plattform för fordonspooler som förenklar, på riktigt.

Är du Elbilios nästa Account Executive?

Om Elbilio
I Sverige finns idag över 4 600 000 personbilar. 100 000-tals av dessa står parkerade i snitt 23 timmar om dygnet. Samtidigt vill allt fler enkelt kunna hyra en bil när de behöver den, för att minska sina kostnader och miljöpåverkan. Därför har vi skapat Elbilio - En flexibel plattform som skapar ett nätverk av hållbara mobilitetshubbar genom våra 100% eldrivna fordon bestående av allt från mikromobilitet så som el-cykel och el-moped till olika bilmodeller. Vi vill på detta sätt bidra till ett mer hållbart samhälle där fler användare delar färre, mer miljövänligare fordon anpassad för olika typer av resor.

Om tjänsten
I rollen som Account Executive på Elbilio representerar du oss på marknaden och arbetar aktivt för att ständigt skapa nya affärsmöjligheter. Du kommer att ansvara för hela försäljningscykeln, hela vägen från prospektering till avslutande av affärer med slutkund. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du en effektiv säljstrategi och bygger säljpresentationer av hög kvalitet.

Din främsta uppgift är att proaktivt skapa och utveckla nya affärsmöjligheter. Utöver detta arbetar du aktivt med att möta potentiella kunder och ansvara för att dina KPI:er upplevs.

För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter genom att du använder ditt eget driv och entreprenörsanda för att forma och skapa dina affärer.

Vem är du?
För att lyckas i den här rollen tror vi att du är nyfiken och målinriktad och älskar att stänga affärer.

Vi ser att att du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med hela säljcykeln, gärna B2B, - hela vägen från prospektering till avslut. Du har vana av att arbeta med långa säljcykler och det är meriterande om du har arbetat inom offentliga verksamheter.

Då Elbilios produkt är en teknisk lösning som digitaliserar fastighetsbranschen är det fördelaktigt att du har förmågan att förstå tekniska produkter och förklara dem för en icke-teknisk publik. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med någon form av SaaS-produkt sedan tidigare, tror vi att vi kan bli en riktigt bra match.

Vi tror att rollen passar bäst för dig som trivs i en startupmiljö. Hos oss blir man en del av en framåtsträvande kultur vilken vi tror att din framåtanda fortsätter att bidra till.

Formella erfarenhetskrav för rollen inkluderar;
  • Några års erfarenhet från liknande roll
  • Några års erfarenhet från att arbeta med hela säljcykeln - från prospektering till affär
  • Vana att arbeta mot KPI:er
  • Att du kan hålla hög aktivitet samt motivera och utmana dig själv
  • Att du pratar flytande svenska och är bekväm med att kommunicera på engelska
Elbilio som arbetsgivare
Detta är en fantastisk möjlighet för dig att arbeta med ett litet men mycket kompetent team och ett företag under stark tillväxt. Du blir en del av ett företag som erbjuder en konkurrenskraftig tjänst som under närmaste åren kommer att ta stora kliv på sin utvecklingsresa.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Elbilio

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen