Jobbsafari är en del avschibsted logo

Academic Search Jobfinder - Fältarbetare terminalräkning

Academic Search Jobfinder - Fältarbetare terminalräkning

Academic Search International AB Malmö · Malmö · Ansök senast 23 apr.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och har hög arbetsmoral. Vidare trivs du med att jobba självständigt och ha personligt ansvar för ditt arbetsområde. Har du arbetat med liknande undersökningar tidigare är det meriterande erfarenheter. Vi söker nu medarbetare till en marknadsundersökning som är tillgänglig mellan 24 april – 15 maj.


ARBETSBESKRIVNING

Ett projekt som löper från 24 april – 15 maj.

Som marknadsundersökare kommer du att arbeta på flera olika terminaler runt om i Malmö undersöka var alla resenärer tar vägen efter ankomsten enligt överenskommen metod med syfte att fånga flödena mellan byten. Undersökningen sker vardagar mellan klockan 06-20 och arbetspassen är fördelade mellan kl. 06-10, kl. 10-15 och kl. 15-20.


DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är en teamplayer, noggrann, stresstålig och har hög arbetsmoral. Vidare trivs du med att jobba i grupp men samtidigt ha personligt ansvar för ditt arbetsområde. Har du arbetat med liknande undersökningar tidigare är det meriterande erfarenheter.


DIN ANSÖKAN

Eftersom uppdraget startar inom kort kommer urvalsprocessen att genomföras löpande. Vi rekommenderar att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor gällande tjänsten eller processen, kontakta Majken Lundblad på 073 650 31 56 vardagar mellan kl. 08:30-16:00.

Academic Search Jobfinder har sedan 2003 organiserat och genomfört omfattande marknadsundersökningar ombord på bussar och tåg för Skånetrafikens räkning på uppdrag av Ipsos. Resultatet av undersökningarna används som underlag för strategiska beslut som påverkar resenärer över hela länet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Search International AB Malmö

Placering

Malmö

Kontaktperson

Academic Search International AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons