Jobbsafari är en del avschibsted logo

A-type salesperson sökes

Life Changing Invest AB · Alingsås · Ansök senast 10 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

LCI – Focus on your goal, not the how.


Vi söker nu dig som är bäst på försäljning. Om du inte är en A-type salesperson så sök helst inte detta jobb.


Jobba med de bästa, väx som människa. Tjäna mer än någon kan drömma om. Om du har viljan, talangen och drivkraften så hjälper vi dig med resten. Men du ska bevisa det. Vi har och behöver superstjärnor med en oöverträffad motivation och önskan att lyckas. Du kan tjäna sex-siffrigt under ditt första år och mer när dina färdigheter utvecklas. Vi vet, för vi har gjort det själva och sett andra göra det. Men det hänger på dig.


LCI är ett snabbt växande företag som hjälper våra kunder att effektivisera samt förbättra sina kommunikations & it-lösningar . Vi står för långsiktiga relationer med våra kunder och sätter alltid kundens behov i fokus. Som account manager är du alltid kundens kontaktperson.


Boka prospects till dig och våra experter, förvalta dina chanser och ge alltid 100 %. Ta detta på allvar när vi säger det - endast topptalanger kommer att lyckas på denna nivå av verksamhet.


Vi står för din utbildning, ger dig allt material för att just du ska känna att detta är ett företag att växa i och bli den person vi vet att du kan bli. Utbildningar hålls på löpande band samt en special-utbildning i hur du utvecklas som människa för att bli ditt bästa jag. Med chanser att utvecklas inom företaget och även som människa så söker vi nu dig som är:


  • Lösningsorienterad
  • Driven
  • Initiativtagande
  • Långsiktig
  • Härdat mind-set


Krav: Körkort B.


Vi tackar ödmjukast för din förståelde om vilken kandidat vi söker till oss. Passar ovanstående, sök. Om inte, tack för att du inte söker.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Life Changing Invest AB

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Life Changing Invest AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons