Jobbsafari är en del avschibsted logo

2nd line support / Orderhandläggare / Start 5 juli / till Telia

2nd line support / Orderhandläggare / Start 5 juli / till Telia

Bravura · Härnösand · Ansök senast 17 aug.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta inom support och kundservice i ett team med god sammanhållning? Vi söker orderhandläggare till Telia med start 5 juli!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Telia de första 6 månaderna med mycket goda möjligheter till förlängning om båda parter är nöjda. På sikt finns även goda möjligheter att du kommer kunna bli erbjuden fast anställning hos Telia.

Om företagetTelia Company verkar inom telekombranschen och hjälper människor samt företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader. De verkar internationellt och erbjuder en professionell och föränderlig miljö. Telia Company söker nu medarbetare till sitt kontor i centrala Sundsvall, där du blir en del av ett team med god gemenskap.

ArbetsuppgifterI rollen som orderhandläggare arbetar du med orderläggning och registrering i flertalet olika system. Du löser och hanterar en stor variation av beställningar från Telias privatkunder. Du hanterar även felregistreringar och avvikelser, där din uppgift är att se till att ärendet blir löst och att alla berörda parter är informerade. Initialt hanterar du ärenden inom ett visst block och sedan utbildas du blockvis för att stärka din kompetens så snabbt som möjligt och med tiden är målsättningen att det dagliga arbetet ska utvecklas till mera djupare analyser och lösning av mer komplexa ärenden. I rollen ingår kundkontakt via telefon, där det så behövs för att slutföra din order. Som handläggare får du en gedigen introduktion och du blir du en del av ett team med god sammanhållning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • God datorvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom administration och/eller kundservice
Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar. Du har ett intresse för teknik och strävar efter att ge service på ett professionellt och tillmötesgående sätt. Vidare så är du en lagspelare som drivs av att arbeta och växa tillsammans som ett team.

Övrig information
Start: 5 juli 2021
Plats: Sundsvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, orderadministratör, administration, ordersupport, orderadministration, orderhantering, ordermottagare, kundservice, kundtjänst, service, heltid, omgående

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Härnösand

Dela jobbannonsen

Anmäl annons