Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skadetekniker (Plåt- & Lacktekniker)

Skadetekniker (Plåt- & Lacktekniker)

AKTIEBOLAGET VARBERG BIL-DEPOT/BILDEPÅN · Varberg · Ansök senast 15 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du vår nästa medarbetare?

På Bildepån är vi måna om varandra och att vi har det trivsamt runt oss, det tror vi bidrar till att vi har roligare på jobbet. Vi satsar långsiktigt och anser att det är mycket viktigt att vi ligger i framkant i vår bransch.

Tillsammans skapar vi ​en skön känsla och framtidens hållbara mobilitetslösningar ​som är värda att delas ​och längta efter​. ​

I vår Skadeverkstad har vi en hög kundnöjdhet, vi ger kunden en positiv upplevelse och omhändertagande och utför reparationerna med hög kvalité. Som Skadetekniker är du en viktig del i lagarbetet. Din kunskap som plåt- eller lacktekniker behövs för att lösa kundens hela behov.

Om dig

Du har fordonsteknisk utbildning, inriktning karosseri/lackering eller motsvarande arbetslivserfarenhet

B-körkort

Du är öppen och ärlig, vill och är intresserad av att arbeta i team, ser möjligheter, visar omtanke och respekt, vill utvecklas och bidrar med glädje till de omkring dig

Vi erbjuder dig

En spännande och utvecklande resa, där du kommer att få arbeta i helt nyrenoverade lokaler och blir en viktig spelare i vårt team på Skadecenter.

Del i vårt förmånspaket med bl.a. personalrabatt, försäkringsrabatt, hobbykvällar, möjlighet att hyra bil – släp - takbox - minibuss, friskvårdsbidrag, kurser, föreläsningar, teamaktiviteter. Om du gillar att träna har vi vårt eget gym!

Som anställd kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AKTIEBOLAGET VARBERG BIL-DEPOT/BILDEPÅN

Placering

Varberg

Kontaktperson

AB Varberg Bil-Depot

Dela jobbannonsen

Anmäl annons