1st line Supporttekniker

Centric Professionals AB · Göteborg

·

Ansök senast 26 jan. (8 dagar kvar)

Vi söker en duktig supporttekniker som vill vara med på en tillväxtresa på ett företag som satsar på Göteborg som en viktig del av bolagets framtid. Du kommer att vara en del av ett gott IT-gäng som trivs ihop. De ser nu fram emot ännu en härlig kollega till sitt team som kan bidra som person, men också med kvalitet och utveckling för IT-supporten som funktion. Är det dig vi söker?

Som konsult på Centric så får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Uppdraget startar så snart vi funnit rätt person.

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker kommer du arbeta som 1st/2nd line tekniker. Arbetsuppgifterna är varierande i en mycket spännande entreprenörsdriven miljö som kommer att inspirera rätt person. Ditt dagliga arbete går ut på att hantera incidenter och tjänstebegäran från företagen inom koncernen och plattformen är nästan uteslutande Windowsmiljö. De inkommande ärendena hanteras via ärendehanteringssystem, mejl och telefon och teamet du kommer ingå i består av engagerade och duktiga tekniker med en god gemenskap.

Din profil
För att passa för denna tjänst har du tidigare erfarenhet av rollen som supporttekniker och vill fortsätta att utvecklas i en bred, utmanande och rolig miljö på rätt företag. Du har tidigare erfarenhet av Active Directory, Windows 7/Windows 10 och Microsoft Office 365, skrivare, nätverk och andra delar av en företagsmiljö. Meriterande är det med tidigare erfarenhet av ITIL-processer.

Som person ser vi att du är social, strukturerad och pedagogisk. Du trivs med att arbeta i team och att ge exemplarisk support till användarna. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att registrera din ansökan redan idag!

Vi kan erbjuda dig
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges bästa IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med över 370 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Alexandra Fahlström på tfn: 0734-159 388 eller alexandra.fahlstrom@centric.eu.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Professionals AB

Placering

Göteborg