Jobbsafari är en del avschibsted logo

1st line supporter

Distans · · Ansök senast 22 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vad gör en 1st line supporter? Du är en person som kommer att ta emot samtal och mail från våra kunder. Du som support kommer att ha en bred förståelse för produkten och behöver kunna de procedurer som gäller för de supportbehov som företaget har. Första hands support där är för våra vardagliga supportfrågor och inkommande ärenden.

Krav

Vi söker dig som är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet utav support över telefon och mail så är detta meriterande.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som 1st Line Support är du en god teamplayer som kan samarbeta i en stor grupp som både befinner sig på plats och digitalt. Du är också nyfiken, har förmågan att ta initiativ och tar ansvar för ditt arbete. Väldigt viktigt är att man har diciplin då man arbetar på distans.

Vilka är Miss Hosting

Miss Hosting (del av Miss Group) grundades 2014 och är ett Internationellt Webbhotell som erbjuder en rad Hosting relaterade tjänster till förmånliga priser som Webbhotell, Domänregistrering, Domänauktion, VPS, Dedikerade servrar, Sitebuilder, SSL, Seo-verktyg och Webbsäkerhet. Miss Hosting är även ICANN-ackrediterad domännamnregistrar via NameISP. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige samt kontor i England, USA, Kanada, Spanien, Bulgarien, Mexiko & Indien. Miss Hosting har kunder över hela världen och vänder sig till allt ifrån privatpersoner, små och medelstora företag till stora koncerner och organisationer. "Service minded" är ett ledord för oss i det dagliga arbetet. Vår vision är att vara den bästa leverantören till företag inom hosting, domäner och andra tjänster som hjälper SME's att göra affärer online.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Distans

Kontaktperson

Miss Hosting AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons