Jobbsafari är en del avschibsted logo

1st line Onsite-tekniker sökes för kortare uppdrag!

SE Barona Professionals AB · Stockholm

·

Ansök senast 30 juni (55 dagar kvar)

Vi söker 3 st 1st line onsite-tekniker till Stadshagen i Stockholm! 
Har du ett tekniskt intresse och någon tidigare erfarenhet av att jobba i helpdesk? Då har vi jobbet för dig! 

Kort om arbetet
Arbetet kommer framförallt bestå av att lämna ut datorer, hålla koll på serienummer och hjälpa kunder gällande enklare tekniska frågor de kan ha. Det är viktigt att du kan följa rutiner samt är bra på ordning och reda. Då arbetet avser teknikprodukter ser vi det positivt att ha ett intresse för IT och teknik. Du kommer att vara anställd hos oss på Barona och jobba som konsult.

Tjänsten är en kortare visstidsanställning med start 1/5-2021 till och med 31/6-2021. Jobbet är på 100% och är placerat vid Stadshagen i Stockholm.

Om dig
  • Vi söker dig som har någon tidigare erfarenhet inom hårdvara och IT, kan vara en tidigare anställning eller utbildning inom området
  • Viktigt är att du är ansvarstagande, strukturerad, noggrann och har god kommunikativ förmåga
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Ansökan
Låter ovanstående intressant? Lägg in en ansökan, enbart CV är ett krav och vi tar ej emot detta via email utan det måste bifogas i ansökan via vårt rekryteringssystem. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen. Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Isabelle Hyllienmark (isabelle.hyllienmark@barona.se). 
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SE Barona Professionals AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Barona Professionals AB