16-årig kille söker personlig assistent (man) 2037

STORSJÖBYGDENS PERSONLIGA ASSISTANS AB · Östersund

·

Ansök senast 31 dec. (28 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 2037 i din ansökan

Arbetet innebär att vara händer, fötter och röst till en 16-årig normalbegåvad (smart kille) med omfattande fysiska handikapp.

Arbetet innebär att hjälpa till med allt praktiskt som kommunikation, hygien, toalettbesök, påklädning, mata, förflyttningar mellan säng, rullstol, permobil mm.

I arbetet ingår även läxstöd. Därför krävs god studievana och minst treårigt gymnasium med väl godkända betyg eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Meriterande är god kunskap i ämnen som ingår i teknisk linje vilket är den linje som brukaren ska gå till hösten.

Studierna sköts på dator och det största fritidsintresset är dataspel. Därför krävs hög datavana, dataintresse och stor kunskap i att spela dataspel.

Arbetsplatsen är hemmet, skolan, hos kompisar och där fritiden spenderas. Vana att vistas i naturen året om och kläder för detta krävs. Gillar du karuseller är det en bonus.

Hund finns i familjen. Ser helst att sökande har körkort. Rökfri är ett krav.


Intervjuer sker löpande


Lön

Timlön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns enl. KFO Kommunal avtal för personlig assistans.

Som anställd hos oss omfattas du av pensionsförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, grupplivförsäkring, gruppsjukförsäkring och även föräldrapenningtillägg.

Om oss

Storsjöbygdens Personliga Assistans AB är en privat assistansförmedling som grundades 2001. Vi grundar assistansverksamhetens policy på personlighet, erfarenhet, kunskap och tillgänglighet. Vårt mål är att ge bästa möjliga service och vi har kompetent personal med mångårig erfarenhet från assistansbranschen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

STORSJÖBYGDENS PERSONLIGA ASSISTANS AB

Placering

Östersund

Kontaktperson

Storsjöbygdens Personliga Assistans AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens 2037 i din ansökan