Jobbsafari är en del avschibsted logo

1011/11, Personlig assistent, vikarie vid behov

IUSTITIA ASSISTANS AB · Eskilstuna · Ansök senast 19 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kunden i fråga är en rullstolsburen kvinna i 60-års åldern som drabbats av en stroke. Gillar att vara ute med sin hund och tar gärna en fika i solen. Är både kultur/-sportintresserad och går gärna på diverse evenemang runt om i stan.

Tycker om att lyssna på musik/ ljudböcker. Är social och umgås gärna med släkt (barnbarn) och vänner. Uppskattar att resa utomlands med sina assistenter.

Du som söker ska vara mogen i ditt sätt att bemöta olika situationer, både krävande och mindre krävande.

Humor, förståelse och eget initiativtagande är viktigt för kunden.

God fysik hos assistenten är viktigt då kunden är aktiv.

Kunden uppskattar assistenter som är raka och tydliga i sin kommunikation. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande och innebär assistans i och utanför hemmet vilket ställer höga krav på din flexibilitet.

Det krävs att du som personlig assistent är trygg i dig själv, du är lyhörd, flexibel, handlingskraftig och har ett genuint intresse för ditt arbete.

Arbetet bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet.



Iustitia Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Iustitia Assistans värnar sina kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor, beställ därför ditt registerutdrag så snart som möjligt. I och med att du söker arbete hos Iustitia assistans ger du ditt medgivande för arbetsgivaren att även kontrollera dig i kronofogdens register.

Iustitia Assistans har tillstånd från Socialstyrelsen och driver en rättvis, öppen och ärlig assistans med fokus på att ge våra kunder möjlighet till delaktighet och självbestämmande. Iustitia Assistans ska ge kunden de verktyg kunden behöver för att själv styra sitt liv och sin assistans.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

IUSTITIA ASSISTANS AB

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Iustitia Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons