Jobbsafari är en del avschibsted logo

10 personliga assistenter sökes till vikariepool

Vivant Assistans AB · Lidingö · Ansök senast 17 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker personliga assistenter!


OM KUNDEN:

Vi söker personliga assistenter till vår vikarie pool som vi har på Vivant assistans AB.


OM DIG:

Det är viktigt att du kan jobba både självständigt och samarbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper snarare än tidigare erfarenheter.


Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete och vill hjälpa många olika brukare. Vidare ser vi att du är positiv, har en god kommunikativ förmåga, är stresstålig och har lätt för att komma in i en ny arbetsrutin. Det är viktigt att du är flexibel, punktlig, tillgänglig och lätt lärd som person om du ska passa bra in i vår vikarie pool.


Det dagliga arbetet innebär ibland stor variation i en hemtrevlig miljö där du assisterar kunden i allt från att sköta sin dagliga hygien, utföra städning i hemmet, till att följa med på läkarbesök eller andra personliga ärenden och aktiviteter. För att du och kunden ska kunna förstå varandra bra måste du kunna behärska svenska språket bra i både tal och skrift.


OM TJÄNSTERNA:

Vi söker ett stort antal timanställda som vill jobba dag, kväll, natt och helger som kan hoppa in vid kort varsel på vakanta pass och vid sjuk luckor. Du kommer att bli uppringd av Vivant jouren när ett pass behöver bli tillsatt. De här tjänsterna passar dig som har ett deltidsjobb eller studerar och vill jobba mycket extra.



OM OSS:

Vivant Assistans är ett företag som erbjuder personlig assistans till människor med funktionsnedsättningar enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att erbjuda brukaren i samarbete med den personliga assistenten där vi värnar om individens självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet.

Till grunden av vårt arbete på Vivant Assistans ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den enskilda individens behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vivant Assistans AB

Placering

Lidingö

Kontaktperson

Vivant Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons