Sandviks Brygga restaurang AB

Souschef till Sandviks Bryggan

OmrådeBorgholm
Publicerad2025-12-12
Ansök senast2026-01-05

Om jobbet

Om arbetsplatsen

Sandviks Bryggan är en restaurang belägen i den levande hamnen i Sandvik på norra Öland. Med havet som närmaste granne erbjuder vi våra gäster god mat, dryck och en avslappnad atmosfär i en av Ölands mest omtyckta kustmiljöer. Restaurangen är relativt nystartad och har sedan sommaren 2025 byggt upp ett starkt rykte bland både lokalbor och besökare. Hos oss får du arbeta i ett engagerat team där kvalitet, gemenskap och matglädje står i fokus.

Arbetsuppgifter

Som souschef är du den näst högsta kocken i köket och fungerar som restaurangchefens högra hand. Rollen innefattar både operativa och administrativa arbetsuppgifter för att säkerställa att köket fungerar effektivt och smidigt.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:

Dagligt arbete i köket och matlagning

Planering och organisering av köksarbetet

Ansvar vid kökschefens frånvaro

Säkerställa kvalitet, hygien och rutiner

Samarbete med restaurangchef och övrig personal

Bidra till utveckling av menyer och arbetssätt

Vi söker dig som

Har erfarenhet som kock, gärna i en ledande roll

Är ansvarstagande, strukturerad och stresstålig samt har erfarenhet av att arbeta långa arbetspass

Har god samarbetsförmåga och tydliga ledaregenskaper

Har god kunskap om livsmedelshygien och köksrutiner

Talar svenska och/eller engelska

Vi erbjuder

Säsongsanställning

Arbete i en nystartad restaurang sedan sommaren 2025

Möjlighet att utvecklas i en ledande köksroll

Lön enligt överenskommelse

Anställningsform: Säsongsanställning

Startdatum: 1 april 2026 till September 2026

Flexibelt startdatum: Ja

Yrke: Souschef

Sandviks Brygga restaurang AB

FöretagSandviks Brygga restaurang AB

Liknande jobb

Demi souschef, samt erfarna à la carte kockar sökes till Birka Gotland

Birka Gotland

Stockholm28/11 - 31/12
Rekommenderat