Segers Mat AB
Souschef & kockar till centrala Lund
Om jobbet
Vi söker en souschef och kockar som vill vara med och bygga något unikt från grunden på bästa läge i Lund! Precis bredvid spåren, mittemot kommunhuset ligger nybyggda Posthornet. Här byggs just nu restaurang i en lokal och bageri i en annan lokal, helt från grunden har vi tagit fram ritningarna och utformar inredning tillsammans med inredningsarkitekt.Vi öppnar under 2026 i april. Vi är en del av Segers Mat, som sedan sex år driver restaurang, catering och konditori i Kabbarp och med catering över hela regionen. Nu tar vi nästa steg - en restaurang och ett bageri i stadsmiljö där hantverket och jordnära elegans och är i centrum.
Rollen
Som kock blir du en nyckelperson i vår satsning. Du ansvarar tillsammans med teamet för att utveckla och driva köket med fokus på kvalitet, smak och hållbarhet, att arbeta operativt i drift för att leverera en smakrikare upplevelse. Rollen innebär ett operativt ansvar.
Rollen
Som souschef blir du en nyckelperson i vår satsning. Du ansvarar tillsammans med kökschef för att utveckla och driva köket med fokus på kvalitet, smak och hållbarhet. Rollen innebär både strategiskt och operativt ansvar:
Menyutveckling i samspel kökschefen
Inköp och kontakt med leverantörer
Kvalitetssäkra maten som produceras, arbeta operativt i drift med kollegor för produktion
Säkerställa arbetsrutiner, hygien och arbetsmiljö
Delta aktivt i service och föregå med gott exempel i köket och överbrygga hållbar kommunikation över avdelningarna
Vi söker dig som
Har flera års erfarenhet som souschef på hög nivå aktiv i drift
Brinner för nordiska köket, gärna med intresse för örter, grönt, influenser från hela världen och hållbar matlagning
Är en trygg ledare som kan bygga och utveckla team
Är strukturerad och affärsmässig, men också kreativ och prestigelös
Trivs i uppstartsmiljöer där du får påverka och sätta din prägel
Vi erbjuder
Möjligheten att vara med från start och forma köket i en ny restaurangsatsning
En arbetsplats där hantverk, stolthet och omtanke genomsyrar allt vi gör
Nära samarbete med bageri, konditori och cateringverksamhet
Konkurrenskraftiga villkor och möjlighet att växa med oss på sikt för din egen utveckling
Du jobbar i ett team om 7-9 fastanställda över avdelningarna
Praktiskt
Tjänsten är heltid med tillträde efter överenskommelse men senast 6/4 - 2026.
Öppettider
Måndag - fredag - lunch samt Onsdag-lördag kväll, alltid stängt söndagar. Antal sittplatser dagtid: 70st antal sittplatser kvällstid: 30-70st
Placering: Lund
Lön: Individuell lönesättning, utifrån erfarenhet
från 30 000 - 38 000kr
Förmåner:
3- månadersschema
Friskvårdsbidrag
👉 Är du vår blivande souschef?
Skicka CV och personligt brev till jobb@segersmat.se
Urval sker löpande.
Segers Mat AB
FöretagSegers Mat AB
