Segers Mat AB

Souschef & kockar till centrala Lund

OmrådeLund
Publicerad2025-12-02
Ansök senast2026-01-18

Om jobbet

Vi söker en souschef och kockar som vill vara med och bygga något unikt från grunden på bästa läge i Lund! Precis bredvid spåren, mittemot kommunhuset ligger nybyggda Posthornet. Här byggs just nu restaurang i en lokal och bageri i en annan lokal, helt från grunden har vi tagit fram ritningarna och utformar inredning tillsammans med inredningsarkitekt.

Vi öppnar under 2026 i april. Vi är en del av Segers Mat, som sedan sex år driver restaurang, catering och konditori i Kabbarp och med catering över hela regionen. Nu tar vi nästa steg - en restaurang och ett bageri i stadsmiljö där hantverket och jordnära elegans och är i centrum.

Rollen

Som kock blir du en nyckelperson i vår satsning. Du ansvarar tillsammans med teamet för att utveckla och driva köket med fokus på kvalitet, smak och hållbarhet, att arbeta operativt i drift för att leverera en smakrikare upplevelse. Rollen innebär ett operativt ansvar.

Rollen

Som souschef blir du en nyckelperson i vår satsning. Du ansvarar tillsammans med kökschef för att utveckla och driva köket med fokus på kvalitet, smak och hållbarhet. Rollen innebär både strategiskt och operativt ansvar:

Menyutveckling i samspel kökschefen

Inköp och kontakt med leverantörer

Kvalitetssäkra maten som produceras, arbeta operativt i drift med kollegor för produktion

Säkerställa arbetsrutiner, hygien och arbetsmiljö

Delta aktivt i service och föregå med gott exempel i köket och överbrygga hållbar kommunikation över avdelningarna

Vi söker dig som

Har flera års erfarenhet som souschef på hög nivå aktiv i drift

Brinner för nordiska köket, gärna med intresse för örter, grönt, influenser från hela världen och hållbar matlagning

Är en trygg ledare som kan bygga och utveckla team

Är strukturerad och affärsmässig, men också kreativ och prestigelös

Trivs i uppstartsmiljöer där du får påverka och sätta din prägel

Vi erbjuder

Möjligheten att vara med från start och forma köket i en ny restaurangsatsning

En arbetsplats där hantverk, stolthet och omtanke genomsyrar allt vi gör

Nära samarbete med bageri, konditori och cateringverksamhet

Konkurrenskraftiga villkor och möjlighet att växa med oss på sikt för din egen utveckling

Du jobbar i ett team om 7-9 fastanställda över avdelningarna

Praktiskt

Tjänsten är heltid med tillträde efter överenskommelse men senast 6/4 - 2026.

Öppettider

Måndag - fredag - lunch samt Onsdag-lördag kväll, alltid stängt söndagar. Antal sittplatser dagtid: 70st antal sittplatser kvällstid: 30-70st

Placering: Lund

Lön: Individuell lönesättning, utifrån erfarenhet

från 30 000 - 38 000kr

Förmåner:

3- månadersschema

Friskvårdsbidrag

👉 Är du vår blivande souschef?

Skicka CV och personligt brev till jobb@segersmat.se

Urval sker löpande.

Segers Mat AB

FöretagSegers Mat AB

Liknande jobb

Vikarie köksbiträde Räknestickans trygghetsboende

Vardaga AB

Östergötlands län3/12 - tills vidare
Rekommenderat