Restaurangbiträde till Sodexos kök på Motala lasarett

OmrådeMotala
Publicerad2025-11-18
Ansök senast2025-12-17

Om jobbet

Vill du vara en del av något större?

Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!Restaurangbiträde till produktionsköket Motala lasarett extra vid behov

Vi är ett gäng med olika bakgrund som genom att jobba med glädje och positivt tänkande blir ett bra team som löser våra arbetsuppgifter

för bästa service och genom utveckling bygger vi vår verksamhet.

Som restaurangbiträde på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. I rollen ingår sedvanliga restauranguppgifter som

beredning av mat, diskning, dukning av mat, bästa service till patienter och vårdpersonal.

Sodexo AB ansvarar för måltidsverksamheten på uppdrag av Region Östergötland på Motala lasarett. Inom

verksamheten lagar vi mat till patienter och till vår restaurang Västgyllen, vi hanterar varor som skickas till avdelningarna samt

levererar catering.

Vad du kommer att jobba med

• Tillsammans med oss skall du tillhandahålla högsta kvalitet för en positiv matupplevelse

• Beredning av mat genom att följa och tillaga grundläggande recept samt portionering, egenkontroll enligt HACCP, arbeta i disken

• samt i storhushåll förekommande arbetsuppgifter

Vad du bidrar med:

• Goda kunskaper om matlagning gärna tidigare erfarenhet

• Hög servicenivå och god samarbetsförmåga

• Stor glädje och mycket engageman

Vad vi erbjuder:

• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö

• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram

• Möjligheter att växa inom företaget

• Stort fokus på hälsa och säkerhet

Om tjänsten

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Platschef Lars Attervåg lars.attervag@sodexo.com. Observera att vi endast tar

emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 12 december men kommer löpande följa upp inkomna ansökningar

Observera att alla medarbetare i Sodexo behöver genomföra en identitetsvalidering innan anställning

Sodexokoncernen

Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Sodexo AB

Liknande jobb

Köksbiträde helger, Kirurgisk vårdavdelning, Lycksele

Region Västerbotten

Lycksele19/11 - 14/12