Köksmästare

OmrådeStockholm
Publicerad2025-06-02
Ansök senast2025-07-02

Om jobbet

Sommaren är snart här ☀️ och vår omtyckta köksmästare Hjalmar har bestämt sig för att prova på livet i Japan 🇯🇵. Vilken resa och vi önskar Hjalmar det bästa!

Vill du ta chansen att ta över rollen som köksmästare på väldens härligaste kvarterskrog så är det nu du ska söka. Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering ligger i hörnet Hornsgatan/Ringvägen och välkomnar grannar, stammisar och gäster till lunch & middag hela veckan.

På Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering är du välkommen när du vill, hur du vill - uppsluppen i en bågformad soffa under en stimmig middag med en krispig råraka och en flaska chablis. Eller kanske smuttandes på ett glas cava i baren sent en eftermiddag, förtrollad av vajande kanariepalmer innan de första raderna till en ny roman landar på tangenterna. På menyn hittar du toner från det klassiska, från lantköket, från modern husman och den igenkännande känslan från södra Europas enkla sätt att äta.

Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär 🥂

Korta fakta

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om 6 månader

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: enligt överenskommelse

Lönetyp: Månadslön

Om jobbet

Vi letar efter en person som är lika proffsig som rolig, och som är redo att bli Hornsgatans ⭐️ - köksmästare!

Du är vår dirigent som tillsammans med ditt team leverera matupplevelser i världsklass! Vi vill att du är en drivkraft, någon som tar ansvar och är lyhörd för både gäster och kollegor. Att du brinner för god mat & dryck. Du har en kommunikationsstil som skulle göra en papegoja grön av avund och du trivs med att vara den inspirerande coachen för ditt team.

Arbetstiden är som en berg- och dalbana, med helger, kvällar och luncher. Det enda som är säkert är att du kommer ha kul och göra skillnad vare dag! Tjänsten ingår i restaurangens driftgrupp tillsammans med restaurangchef och barchef.

Sammanfattning av rollen:

- Älska pulsen i köket och att arbeta service

- Ansvarar för driften av köket som helhet

- Arbete mot att uppnå den angivna planen och budgeten

Viktiga funktioner:

- Säkerställa att den eftersträvade nivån av service- och kvalitet uppnås

- Se över och utveckla rutiner och arbetssätt för köket

- Rekrytering

- Leda köksteamet och ständigt jobba mot att utvecklas

- Administrativt arbete (schema, kalkylering etc.)

- Löpande ekonomisk rapportering och arbeta efter uppsatta mål

Övrigt:

Goda kunskaper i Officepaketet, Personalkollen, Bazaro, Ancon och InDesign

Matfabriken Stockholm AB

FöretagMatfabriken Stockholm AB
Visa alla jobb för Matfabriken Stockholm AB

Liknande jobb

Demi souschef, samt erfarna à la carte kockar sökes till Birka Gotland

Birka Gotland

Stockholm28/11 - 31/12
Rekommenderat