Om jobbet
Vår försäljning av egenproducerad mat fortsätter att öka och vi blir det självklara valet för lunch- och middagsinköpet för allt fler i området. Därför behöver vi förstärka med en härlig person som är utbildad kock med erfarenhet av butik. Man ska ha arbetat i butik tidigare och om man har arbetat i en ICA-butik så är det extra meriterande.Hos oss på ICA Kvantum Södermalm lägger vi stor vikt vid att man kan stå bakom våra värderingar och värdeord som ligger till grund för allt vi gör. Dessa värdeord är Glädje, Respekt och Framtid. Hos oss är alla lika mycket värda och vi har skapat en arbetsplats där man ska kunna känna sig trygg och respekterad. Vi vill även vara en kraft för att föra den hållbara livsstilen framåt. Vi är en butik för alla men vill hjälpa alla kunder, oavsett vart man befinner sig på hållbarhetstrappan, att utvecklas åt det hållbara hållet.
Som kock hos oss ansvarar du, tillsammans med dina kollegor och försäljningschefen, för att vi levererar ett färskvaruerbjudande av högsta kvalité. Vi vill att vår delikatess- och bistro osar av god, vacker och hållbar mat där det finns något för alla smaker. Vi vill kunna tillfredsställa långkokaren men även snabbätaren. Vi ser gärna att du inte är rädd för att testa nya idéer eller sätta nya trender. Vårt materbjudande ska vara brett och varierande. Tillsammans med teamet planerar du menyer för flera olika stationer och jobbar för en god hantering av svinn. Du bör älska att "rädda" mat. Är du en fena på dryck i kombination med mat är det ett stort plus. Du måste ha koll på lagar, regler och rutiner som rör matsäkerhet.
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har stor datavana då det förekommer mycket arbete i våra olika system och vi gör alla kalkyler och dokumentation digitalt. Vi arbetar bland annat i Min Butik, Store Office och AOB. Vi tror att man behöver vara en flexibel person då arbetsuppgifterna är varierande och man betjänar även kunder över disk. I bistron har vi har alkoholrättigheter och servering. Självklart måste man älska mat, trender och inte vara rädd för att testa nya saker. Du behöver ha koll på avdelningens nyckeltal, resultat och utveckling samt brinna för att utveckla dessa.
Man måste älska kundmötet då vi är mycket måna om att leverera den bästa kundservicen. Man bör vara stresstålig och gilla att tempot varierar timme för timme, dag för dag. Man måste gilla att jobba i team och vilja arbeta för att skapa en fin sammanhållning där vi hjälps åt och arbetar mot samma mål. Vårt huvudsakliga mål är vår vision: Hållbar matglädje för alla!
Känner du dig taggad? Sök på en gång, vi intervjuar löpande. Start efter sommaren, vi kommer överens om ett bra startdatum.
Avdelning Deli & Bistro Roll Kock Platser Stockholm
ICA AB
FöretagICA AB
Visa alla jobb för ICA AB


