Om jobbet
Landvetter Airport Hotel ligger bara några minuter från flygterminalen mitt på flygplatsen och vi välkomnar både flygresenärer, konferensgäster och lokalbor till oss.Vår restaurang och bistro erbjuder à la carte, kvällsservering och konferensmåltider, alltid med fokus på säsongens råvaror, genuint hantverk och moderna smaker.
Vi arbetar med både klassiska och innovativa förrätter, vällagade huvudrätter och hembakade desserter från grunden. Du blir en viktig del av ett sammansvetsat team där vi hjälps åt, håller högt tempo och alltid strävar efter att leverera mat med hjärta och stolthet.
Som kallskänk/kock hos oss arbetar du brett i köket med ansvar för:
Förberedning och upplägg av förrätter och kalla rätter
Tillverkning av desserter, bakverk och enklare bröd
Att kunna hoppa in på varma sidan vid behov - tillagning av kött, fisk och vegetariska rätter
Mise en place inför kvällsservice och konferens
Att bidra till en positiv, effektiv och kvalitetsmedveten arbetsmiljö
Vi söker dig som:
Har erfarenhet från restaurang- eller hotellkök
Brinner för dessert, bakning och kreativ matlagning
Är trygg i både kall- och varmkök
Är självgående, noggrann och lösningsorienterad
Hos oss får du:
Lön enligt kollektivavtal som grund
En trygg och utvecklande arbetsplats med familjär stämning
Möjlighet att arbeta kreativt i både kall- och varmkök
Personalmat
Tjänst på kvällar och helger, samt vid konferenser
Arbetsskor
Förmånliga priser på hotellrum och restaurang på hotellet
Fri parkering
Friskvårdsbidrag
Känner du igen dig? Då ser vi fram emot att höra från dig!
Skicka in ditt CV och personliga brev till jobb@landvetterairporthotel.se märk ansökan med "KALLSKÄNKA / KOCK ".
Varmt välkommen med din ansökan!
Manuel "Manolo" Bartrina
F&B Manager
Landvetter Airport Hotel AB
FöretagLandvetter Airport Hotel AB