Att hitta jobb är enklare än någonsin med våra nya filter.Prova här!

JUNIOR SOUS CHEF

OmrådeVarberg
Publicerad2025-03-26
Ansök senast2025-04-30

Om jobbet

Kom och jobba på en av Sveriges största vingårdar och mest spännande destinationer! Nu söker vi en Junior Sous Chef till Restaurang Logen på Ästad Vingård.

Som Junior Sous Chef är du delaktig i menyplanering och bidrar till att ständigt utveckla och förbättra matupplevelsen på Logen. Du jobbar efter HACCP och har delvis ansvar för att säkerställa att matupplevelsen följer Logens kvalitetsmål.

Restaurang Logen är Ästad Vingårds hotellrestaurang som serverar frukost, lunch och middag sju dagar i veckan. Tjänsten innebär en kreativ och skapande roll, med en ambitiös utvecklingsplan för Restaurang Logen de kommande åren.

Tjänsten är ett vikariat med start omgående till och med 30 september.

OM DIG

Du är en ambitiös kock med några års erfarenhet från yrket. Du trivs bra med en god balans mellan kreativt utrymme och att leverera på jämna, höga nivåer. På Logen kommer du att jobba i team där sous chef och köksmästare alltid finns nära till hands för att bolla idéer. Du är såklart också en positiv person som arbetar för god stämning på jobbet där alla i teamet ska lyckas.

FAKTA

Sysselsättning: 100%

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning/vikariat

Period: Omgående - 30 september

Lön: Månads-, vecko- eller timlön enligt överenskommelse

Det går ingen lokaltrafik till Ästad Vingård, så körkort och tillgång till egen bil är nästintill ett krav.

SÖK NU

Sök tjänsten genom att fylla i formuläret!

Frågor? Hör av dig till kökschef Caroline Johansson på [email protected]

Ästad Vingård AB

FöretagÄstad Vingård AB
Visa alla jobb för Ästad Vingård AB

Liknande jobb