Om jobbet
Kock/Grillmästare med erfarenhet av öppen eld och Argentinsk matGaucho Pampa söker en erfaren kock/grillmästare - Asador för arbete vid evenemang och i produktionsköket.
Arbetsuppgifter:
Hantera och kontrollera eld (ved och kol, ej briketter) för matlagning med olika tekniker: grill, hängande mat över öppen eld, stekplatta, fritering i panna över eld, rescoldo (tillagning i aska), infiernillo (eld både ovanför och under) samt vedugn.
Förbereda och tillaga stora köttstycken och hela djur som spädgrisar, lamm, kycklingar, fisk m.m.
Producera egna råvaror och produkter som används under året: bröd, småkakor, empanadas, sylt, degar och kroketter, m.m.
Assistera vid tillverkning av färska och torkade charkprodukter som salami, lomo, coppa, bresaola, pancetta, chorizo och korv, mm
Ansvara för personal vid evenemang när du fungerar som arbetsledare.
Vi söker dig som:
Har dokumenterad erfarenhet av matlagning över öppen eld och traditionella tekniker.
Är självgående, noggrann och har god samarbetsförmåga.
Har körkort B (meriterande men inte krav).
Om tjänsten:
Tjänsten är säsongsbaserad från mitten av maj till september, med möjlighet till förlängning beroende på verksamhetens behov. Arbetet sker främst vid evenemang i södra Sverige samt i vårt kök i Skåne.
Ansökan:
Skicka CV och kort presentation till kontakt@gauchopampa.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Berrino, Ariel Nicolas
FöretagBerrino, Ariel Nicolas

