Restaurang brygga och bord ABAss köksmästare/Souschef till The Fishery Västerås
Om jobbet
Arbetsbeskrivning
Ass köksmästare/souschef till The Fishery Färjkajen i Västerås
Ett Fiskeri, Fishery, är någon som odlar och skapar produkter från havet och andra vatten.
Ett Fiskeri har hand om all typ av fisk, skaldjur och ätbara vattenväxter.
Vårt mål är att servera de bästa rätterna på vårt sätt från olika vatten och regioner runt om i världen.
- Malin Söderström & Carl Ullsten grundare av the fishery.
The Fishery har öppnat i nybyggd restauranglokal med bästa läget i Västerås på Färjkajen och vi söker nu ass köksmästare/souschef
Du har lätt att arbeta i team, bra ordningssinne, älskar ett rent kök, gillar att möta gäster då vi arbetar i ett öppet kök. Sedvanliga arbetsuppgifter i restaurang.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet skall vara operativt
Leda den dagliga driften inkl externa events såsom catering, gästspel, utskick
Vara positiv och lösningsorienterad, en positiv kraft i verksamheten
Se till att vi har god service och att produkten håller uppställda kvalitetsmål
Att råvaru- och personalprocent hålls inom budget
Förståelse för kassasystemet och Caspeco
Att egenkontrollen följs
Inventering månadsvis
Att sophantering och miljöarbete följer uppställda mål
Städning, rutiner osv på enheterna
Sörja för god kontakt med våra leverantörer
Göra beställningar
Hjälpa till med sjukdomsbortfall
Att jobba med och vidarebefordra långsiktiga mål till personalen
Att skapa en trygg och trevlig atmosfär för personalen enligt uppställda kvalitetsmål
Vi söker dig som
Vara positiv och lösningsorienterad, en positiv kraft i verksamheten
Är strukturerad och lösningsorienterad med ett stort fokus på kvalitet och service.
Tidigare erfarenhet inom köksyrket är meriterande
Har goda kunskaper om ekonomi och budgetering inom restaurang.
Är bekväm med att arbeta i ett öppet kök där gästen står i centrum.
Vi erbjuder
Möjligheten att vara med och bygga upp en ny restaurang från grunden.
Ett modernt kök och en inspirerande arbetsplats vid Västerås mest attraktiva läge.
Ett engagerat team och stor möjlighet att påverka både menyer och verksamhetens utveckling.
Ansökan
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så tveka inte att höra av dig.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!
Ass köksmästare/souschef till The Fishery Färjkajen i Västerås
Ett Fiskeri, Fishery, är någon som odlar och skapar produkter från havet och andra vatten.
Ett Fiskeri har hand om all typ av fisk, skaldjur och ätbara vattenväxter.
Vårt mål är att servera de bästa rätterna på vårt sätt från olika vatten och regioner runt om i världen.
- Malin Söderström & Carl Ullsten grundare av the fishery.
The Fishery har öppnat i nybyggd restauranglokal med bästa läget i Västerås på Färjkajen och vi söker nu ass köksmästare/souschef
Du har lätt att arbeta i team, bra ordningssinne, älskar ett rent kök, gillar att möta gäster då vi arbetar i ett öppet kök. Sedvanliga arbetsuppgifter i restaurang.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet skall vara operativt
Leda den dagliga driften inkl externa events såsom catering, gästspel, utskick
Vara positiv och lösningsorienterad, en positiv kraft i verksamheten
Se till att vi har god service och att produkten håller uppställda kvalitetsmål
Att råvaru- och personalprocent hålls inom budget
Förståelse för kassasystemet och Caspeco
Att egenkontrollen följs
Inventering månadsvis
Att sophantering och miljöarbete följer uppställda mål
Städning, rutiner osv på enheterna
Sörja för god kontakt med våra leverantörer
Göra beställningar
Hjälpa till med sjukdomsbortfall
Att jobba med och vidarebefordra långsiktiga mål till personalen
Att skapa en trygg och trevlig atmosfär för personalen enligt uppställda kvalitetsmål
Vi söker dig som
Vara positiv och lösningsorienterad, en positiv kraft i verksamheten
Är strukturerad och lösningsorienterad med ett stort fokus på kvalitet och service.
Tidigare erfarenhet inom köksyrket är meriterande
Har goda kunskaper om ekonomi och budgetering inom restaurang.
Är bekväm med att arbeta i ett öppet kök där gästen står i centrum.
Vi erbjuder
Möjligheten att vara med och bygga upp en ny restaurang från grunden.
Ett modernt kök och en inspirerande arbetsplats vid Västerås mest attraktiva läge.
Ett engagerat team och stor möjlighet att påverka både menyer och verksamhetens utveckling.
Ansökan
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så tveka inte att höra av dig.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!
Restaurang brygga och bord AB
FöretagRestaurang brygga och bord AB