Jobbsafari är en del avschibsted logo

Undersköterska till Falu vårdcentral

Falu Vårdcentral AB · Falun · Ansök senast 6 juni (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om tjänsten

Till vårt team söker vi nu dig som utbildad undersköterska och med intresse och erfarenhet av vårdcentralsarbete.

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del utgöras av lab- och provtagningsarbete, assistera läkarna, 24-timmars blodtrycksmätning, audiogram, blodtryckstagning m m.

Om du erbjuder oss dina kunskaper och ditt engagemang så kan vi erbjuda dig omväxlande arbetsdagar och ett nära samarbete med olika yrkeskategorier.

Meriter

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant undersköterskeutbildning. Det är meriterande att du har erfarenheter från arbete på vårdcentral eller likande mottagningsarbete.

Meriterande är också om du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2 (om du gått Vård- och omsorgsprogrammet tidigare).

Vi söker dig med ett gott patientbemötande och stort patientfokus med kvalitativt tänkande. Du tycker om att samarbeta i team och är lyhörd inför omgivningens och gruppens behov.

Du har positiv inställning och ser möjligheter i stället för hinder.

Därtill är det viktigt att du gillar utmaningar och är flexibel inför de varierande arbetsuppgifter och höga tempo som kan uppkomma under en arbetsdag på vårdcentral. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet

Om företaget

Falu Vårdcentral har ett humanvetenskapligt perspektiv där idén om allas lika värde gäller utan reservationer. All vår verksamhet utgår från ett patientperspektiv och frågan: ”Vad är bäst för patienten?” Vi har ett respektfullt och empatiskt förhållningssätt gentemot såväl patienter som våra medarbetare och samarbetspartner. Vårt ansvar är att se och särskilt uppmärksamma patientgrupper med svaga röster, till exempel barn och personer med psykiska eller fysiska funktionshinder.


Falu vårdcentral grundades 2010 och har sedan vuxit kontinuerligt. I skrivande stund har vi ungefär 146 00 listade patienter. Vi håller till på Södra Mariegatan i Falun och har även en filial som heter Kaserngården och som ligger på regementsområdet i Falun.

Vi har ett fint samarbete över professionsgränserna och det är något vi värdesätter högt. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar.

Vi ägs av Prima Vård AB som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Det är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter.

Vill du ha ett stimulerande och varierande arbete? Då är vi arbetsplatsen för Dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Falu Vårdcentral AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Prima Vård Falu Vårdcentral AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons