Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fysioterapeut

Capio · Halmstad · Ansök senast 20 okt. (155 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Capio Movement AB är ett modernt specialistsjukhus med medarbetare som har en hög kompetens ochstor erfarenhet inom ortopedi, reumatologi, idrottsskador, rehabilitering och bilddiagnostik.

Vi erbjuderkvalificerad vård i öppen- och slutenvård och ger våra patienter hjälp med att få ett bättre liv i rörelse. Vi har ett närasamarbete med den offentliga sjukvården och har som mål att vara ledande i utvecklingen av en säkeroch högkvalitativ vård.

Capio Movement AB har drygt 135 anställda som tillsammans arbetar för attskapa en kvalificerad hälso- och sjukvård.

På vår enhet för vård & rehabarbetar kockar undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeuter, och en arbetsterapeut tillsammans med läkare.

På vår enhet på Bergsgatani Halmstadfårdu ett möjlighet till ettvarierande och utvecklande arbete inom främst elektiv ortopedi. Vi arbetar aktivt för att patienterna ska vara välinformerade inför sinoperation samt att de ska få en god vård och rehabilitering under sin vårdtid. Dettaskapar goda förutsättningarför korta vårdtider samt trygga och nöjda patienter.

Din roll

Som fysioterapeut på vård & rehabarbetar du integrerat med övriga yrkeskategorier.Du ansvarar för information och vägledning inför patienternas operation, mobilisering och träning avnyopererade patienter samt medbedömning av insatser under patienternas rehabilitering. Postoperativ uppföljningingår i fysioterapeuternas arbetsuppgifter, genom digitala hjälpmedel görs en del av dessa uppföljningar på distans.

I arbetet ingår att delta iförbättringsarbeten med avsikt att stärka och utveckla såväl patientsäkerhet som arbetsmiljö samtverksamheten i stort.

Vi erbjuder dig

Tänkt tillträde för tjänsten är oktober/november 2024.

• Kollektivavtal• Kompetensutveckling, både internt och externt• Friskvårdsbidrag• Som anställd har du fri tillgång till vårt moderna gym• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Som personär du positiv, trygg och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus.Erfarenhet inom ortopedi och Axelina är meriterande, men inte ett krav.

Publicerat: 2024-05-03

Sista ansökningsdag: 2024-07-07

Urval, intervjuer och tillsättning kankomma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samtförsäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons