IT-konsult

Ateria IT AB · Karlskoga · Ansök senast 15 aug. (75 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi på Ateria IT AB söker nu en erfaren och engagerad IT-konsult som vill vara en del av vårt team i Karlskoga. Vi är en växande organisation som erbjuder spännande och utmanande uppdrag inom IT och telefoni till våra kunder i olika branscher och storlekar.

Som IT-konsult hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder, både från vårt kontor och direkt i deras lokaler. Du kommer att ha en viktig roll i att se till att våra kunder har rätt tekniska lösningar för deras verksamhet och att hjälpa dem lösa eventuella problem de kan stöta på längs vägen. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att variera, från nätverkshantering och installationer till felsökning och teknisk support.

För att trivas och lyckas i rollen som IT-konsult hos oss på Ateria IT AB tror vi att du är en person som gillar att arbeta självständigt och samtidigt ha många kontaktytor. Du är lösningsorienterad, har en bred teknisk kunskap och har goda kommunikationsfärdigheter både i tal och skrift på svenska och engelska.

Kvalifikationer och erfarenhet:

  • Relevant utbildning inom IT eller certifieringar såsom Security+, Network+ eller Cloud+
  • Erfarenhet av teknisk support, helpdesk eller teknikerrollen
  • Erfarenhet av nätverkshantering, klienter, servrar, virtualisering, brandväggar och switchar
  • Erfarenhet av Microsoft 365 och Azure
  • Dokumentation av IT-system


Vi tror på ständig utveckling och lärande, så som IT-konsult hos oss kommer du att få möjlighet att fortsätta utveckla dina färdigheter genom utbildningar och certifieringar, både på individ- och företagsnivå.

Om du är en tekniskt kunnig och lösningsorienterad person som brinner för att hjälpa kunderna att lyckas, är du den vi söker! Skicka din ansökan och CV till jobb@ateria.se och låt oss tillsammans skapa en bättre digital värld.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ateria IT AB

Placering

Karlskoga

Kontaktperson

Ateria IT AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons